МОДНИ ОЧАКВАНИЯ ОТ СЕЗОН ПРОЛЕТ – ЛЯТО 2021 ГОДИНА

with Няма коментари

Как да се обличам на пролет? Какво ще е актуално през лятото ? Няма дама, която да не си задава тези въпроси в края на всяка зима.

2021 година е една „по-особена година“. Наложиха ни се някои ограничения, промени в общуването и нови правила на поведение. Тези промени се отразяват дори на облеклото ни. Очаква ни умерена и по-спокойна мода. Усеща се влияние от 80-те – тоалетите са удобни, лежерни. Талиите са високи, панталоните – широки.

Дали заради наложилата ни се домашна изолация или заради пословичните капризи на екстравагантната дама – Модата, но ще имаме пижамена тенденция на обличане. Нищо смущаващо от това, защото дори в ежедневните тоалети, които доминират този сезон, се очертава една дискретна бляскавост – сатени, ламета, блестящи притурки към съвсем злободневни материи ще придават елегантност и шик на на пръв поглед „пижамения ансамбъл“.  А той може да е както широк панталон и свободна туника от сатен, така и женствена рокля от лен, съчетана със свободно сако с широк колан, който върви както върху роклята, така и върху сакото, придавайки му елеганс и форма. Актуални са и гащеризоните.

В контраст с „пижамата“, обувките са определено високи и също понасят мек блясък. Ето, че Пижамената мода може да е по-стилна и елегантна от очакваното. Въпреки широкия силует на дрехите, в унисон с 80-те, се провиждат голи коремчета под вързаните под бюста ризки и трикотажни блузки с електрикови надписи. Изобщо, електрикът, както в циклама, така и в жълто-зелено, е много актуален цвят този сезон.

Е, стига толкова подсказки за днес. Нека всички смели дами да подготвят физиката си за пролетно-летните предизвикателстава на Модата. Скоро ще изпратим непостоянната Баба Марта. Подгответе се с новите тенденции!