НОВО

with Няма коментари

От края на лятото на 2020 година ВЛАДИГЕР е с нов адрес. Обединихме двете складови бази, които в продължение на 28 години !!! успешно дейтваха на територията на двата най-големи града в България, а именно –  Пловдив и София и ги съвместихме в един склад в един малък град, по-скоро село :) – с. Орешак до Троян , по-точно до Троянския манастир.

Това не ни пречи да работим още по-успешно и от там (ако нещо ни пречи, то не е местоположението на магазина ни :) Напротив, останахме приятно изненадани от развитието на събитията, от мястото, от хората, от… всичко – на вярното място във вярното време сме :))

Така или иначе, ВЛАДИГЕР си работи по същия начин, както и досега. Продължаваме да зареждаме нови материали, макар да сме намалили значително асортимента, но това е заради получилите се промени от една година, които повлияха на всички ни. Няма причина за униние, животът продължава, НИЕ сме на линия, ВИЕ сте на линия, значи всичко е наред :)

Единственото, което трябва да направите, е да отворите бутон КОНТАКТИ в сайта на ВЛАДИГЕР и да видите подробности за новия ни адрес. Има и активна карта с маршрут до нас.

Очакваме Ви, както „на живо“, така и „on line“ ( напоследък  е особено актуално :))  Телефонът за връзка с нас Ви е познат – 0899965463. Напомням го за всички, но най-вече за новите ни клиенти.

  Заповядайте !!!